En grøn fodboldfans liv

søndag, september 17, 2006

Nyt liv i kløverklubben

posted by Kløverhjertet at 18:08


Så kom den anden hjemmesejr i træk - denne gang i endnu en vital og livsvigtig bund- samt seks-points kamp imod Randers FC.

Slutresultatet blev 3-2, men det var slet ikke det eneste vigtige i denne kamp.

Gøgen viste sit format i de 10-15 minutter han fik på banen, ved at score rundens mål, og det er en lækkerbisken af dimensioner; et flot teknisk mål, som man normalt ikke ser forsvarsspillere magte.

Målet var et flot saksespark, hvor han viser klasse, kølighed og overblik der lover meget godt for hans og holdets fortsatte skæbne i den danske superliga.

Det var også lovende, med tanke på vores store skadesproblemer i angrebet, at Olesen scorede igen, samt at Kryger viste meget gode takter oppe i front. Det kan godt være at vores to største angrebsprofiler er ude med skader, men vores reserver viser, at de så sandelig også har superligaklasse.

Desværre var det en sort dag for Poulsen-familien. Christopher Poulsen blev skadet tidligt i kampen, og storebror Thomas så rødt i anden. Men det kan ikke ændre på det faktum, at Viborg F.F. fik spillet sig til sejr nummer to på eget græs, og vandt den meget vigtige kamp imod Randers.

På onsdag skal spillerne så en tur til Østerbro, hvor de meget gerne skulle skaffe holdet endnu en sejr, og dermed den tredje sejr ud af de fire sidste kampe.

Sker dette som forventet så må der efterhånden igen komme så meget selvtillid ind på spillernes konto, så krise-snakken kan forstumme lidt, og man kan tillade sig at finde en lidt optimistisk tankegang frem, selvom man er Viborg F.F.-fan