En grøn fodboldfans liv

søndag, september 10, 2006

småtanker

posted by Kløverhjertet at 17:27

Andie i smerter
Andie melder fra med sygdom.

Det er langt fra optimalt, og slet ikke når gøgen ikke er med i truppen .. vi har nu et stort problem allerede inden kampen er fløjtet igang. Thomas Frandsen er vel eneste seriøse alternativ i truppen, hvilket gør at Åslund kommer til at starte på den centrale midtbane sammen med Glerup.

Det er et problem at vi skal rykke en mand ned på så vigtig en plads, som ikke er vant til at spille den position - og et endnu større problem, at vi nu står uden mulighed for at lave en udskiftning, hvis vi får en skade el. en af vores centrale forsvarsspillere går kolde - det vil sige at Jesper Andersen og Thomas Frandsen begge kommer til at få fuld spilletid, uanset hvordan de spiller, kun skader kan få dem af grønsværen før tid - ikke optimalt.

***

Men lidt positivt er der dog også at finde på denne søndag eftermiddag.
Søren Frederiksen fortsætter sin flotte stime, og har endnu ikke prøvet at tabe en ligakamp med Skive, idag fik Skive 2-2 på udebane imod Holstebro. Endnu mere Viborg stof fra Skive, målscorer til 0-1 var Denni Patschinsky, en ung spiller med fortid i Viborg F.F. og et helt igennem grønt hjerte.
Tillykke til begge disse eks-VFF spillere.
Flere eks-VFF spillere markerede sig i de lavere rækker, da Fabri (Kenneth Fabricious) var en meget markant spiller for SønderjyskE, og også kom på måltavlen. Lad os håbe at vores egne spillere senere idag viser, at den sportslige ledelse valgte rigtig, da de solgte disse spillere, og holdt fast i vores nuværende angribere.