En grøn fodboldfans liv

søndag, september 10, 2006

Totalfodbold *suk*

posted by Kløverhjertet at 15:06

Totalfodbold får thumbs down
Nu hvor sygdom tvinger mig til at underholde mig selv foran tv og radio så må jeg bare sidde og rynke på næsen og ryste på hovedet at Viasats nye "opfindelse" totalfodbold, direkte stjålet fra England, med en kort mellemlanding over Norge, hvor man også har hentet enkelte elementer fra.
Men...
Hvorfor skal vi her i Danmark dog kopiere et program fra England, når forudsætningerne er så forskellige, så det reelt er to vidt forskellige programmer og koncepter.
i England sidder der nogle eminente kommentatorer og fortæller om hver enkelt kamp, samtidig med at man sidder og zapper fra kamp til kamp i livebilleder, og ser højdepunkter fra hver enkelt kamp, dette krydres med ekspertinterviews og spændende statistik.

Det er p.g.a. love og regler i Danmark blevet til et r*vsygt program, da man ikke må vise livebilleder mens der er topkampe, så man bare ser stillbilleder af kommentatorer, mens de vante tv-kommentatorer prøver på at lege radiokommentatorer, hvilket forudsætter nogle helt andre kompetencer, og desværre nogle som disse personer slet ikke er i besiddelse af.

Programmet er en katastrofe, ikke på grund af de personer der skal bære det, men fordi konceptet er uladsiggøreligt i Danmark, så længe vores regler er som de er.
Længe leve radioen, der i det mindste har folk med de nødvendige kompetencer og erfaringen indenfor dækning af live begivenheder, uden at kunne støtte sig til live billeder.

Så Viasat - kom igen - tænk frisk og ud fra hvad i må lave, ikke udfra hvad der er en succes i andre lande, hvor mulighederne er helt anderledes.